Hlavní obsah

Omsk stále prohrává, dostane dnes český trenér Čada padáka?

OMSK/PRAHA

Hokejisté Avangardu Omsk mají za sebou v Kontinentální lize (KHL) sérii tří porážek v řadě a vedení klubu svolalo na dnešek mimořádné zasedání. Na něm se má mimojiné probírat přínos českého trenéra Rostislava Čady a podle některých ruských médií mu dokonce reálně hrozí odvolání. Naposledy fanoušky Avangardu šokovala páteční porážka v Novokuzněcku, kde Omsk nevstřelil ani branku.

Foto: www.khl.ru

Rostislav Čada na lavičce hokejistů Omsku

Článek

V šestnácti zápasech letošního ročníku KHL má Omsk bilanci deseti výher a šesti porážek, přičemž hned v pěti zápasech nedokázal vstřelit gól, což je smutný klubový rekord. V tabulce soutěže Avangardu patří až osmé místo, přičemž z elitní desítky má na kontě nejméně vstřelených branek - 38.

Český trenér Rostislav Čada přišel k týmu před touto sezónou a už se musel obejít bez Jaromíra Jágra, který se rozhodl pro návrat do NHL. Odešel také finský obránce Kukkonen, zatímco jako jedinou velkou posilu klub získal útočníka Alexandra Frolova. Týmu se ale nedaří, takřka pravidelně boduje jen Roman Červenka, k oporám tradičně patří i Pěrežogin a Kaljužnyj, ostatní se však herně trápí.

Zpravodajské internetové stránky omské oblasti bk55.ru píší o tom, že dnešní zasedání nejvyššího vedení Avangardu včetně omského gubernátora Leonida Poležajeva přinese v týmu radikální změny.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články