Hlavní obsah

Kvapil s Klepišem řídili výhru moskevského Dynama nad Čechovem

MOSKVA

Útočníci Marek Kvapil s Jakubem Klepišem se v dnes v KHL gólově zasloužili o výhru moskevského Dynama nad Čechovem, který domácí udolali 3:2 v nájezdech. O asistenci vylepšili své osobní statistiky i obránce Ondřej Němec z Čerepovce a útočníci Astany Lukáš Kašpar a Kamil Kreps.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jakub Klepiš pomohl Dynamu k výhře nad Čechovem.

Článek

Dynamo hrálo s Viťazem po dvou třetinách nerozhodně 1:1, než se v polovině 43. minuty prosadil Klepiš. Michail Anisin však 57 sekund před vypršením základní hrací doby vyrovnal. V nájezdech byly na obou stranách dvakrát úspěšní domácí Vjačeslav Kozlov a hostující Georgij Bělousov. V páté sérii zkusil podruhé štěstí i Kvapil, který svůj první pokus neproměnil, a tentokrát byl úspěšný. Napotřetí již Bělousov nedal.

Kašpar s Krepsem se podíleli na bodovém zisku Barysu Astana, který prohrál v Novosibirsku 3:4 v prodloužení. Méně štěstí měl Němec, jehož Čerepovec ztratil v Nižném Novgorodu všechny body po porážce 2:3.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Barys Astana 4:3 v prodl. (za hosty Kašpar a Kreps oba 0+1), Nižnij Novgorod - Čerepovec 3:2 (za hosty Němec 0+1), Dynamo Moskva - Viťaz Čechov 3:2 po sam. nájezdech (za domácí Klepiš 1+0, Kvapil rozhodující sam. nájezd).

Reklama