Hlavní obsah

Běsnící Radulov nebude v nároďáku, odejde král KHL do CSKA?

Jirka G. NovákSport.cz

Zase je kolem něj pěkně rušno. Ruský hokejista Alexandr Radulov, jenž často neudrží nervy na uzdě, ovšem bývá ve středu pozornosti rád. Ve středu se o to postaral hned dvakrát. Během utkání KHL v Astaně nejprve vztekle praštil hokejkou jednoho z trenérů svého klubu a vzápětí zaznamenal svůj 100. gól v lize. A zájem kolem něj neutichá. Lídr bodování KHL totiž nejede s reprezentací na Švédské hry a spekuluje se o jeho odchodu z Ufy.

Foto: www.khl.ru

Hokejový útočník Ufy Alexandr Radulov

Článek

Radulov udeřil trenéra na střídačce

Už v minulém týdnu se objevily v Rusku spekulace o tom, že hokejová hvězda týmu Salavat Julajev Ufa Alexandr Radulov by mohla odejít do CSKA Moskva. Nový majitel slavného klubu, ropná společnost "Rosněft", hodlá navýšit rozpočet klubu na 70 miliónů dolarů a jednou z priorit má být přivést Radulova do klubu.

"O tom nic nevím. Alexandr se cítí v Ufě jako doma a v poslední době dostává v klubu velký prostor. Navíc na tuto i další sezónu má platný kontrakt s Ufou. I když existuje gentlemanská dohoda, podle které by mohl v létě odejít do NHL," prozradil pro list Sport-Express jeho agent Jurij Nikolajev.

Pokud by se velký přestup do CSKA měl přece jen uskutečnit, mohl by se "upéci" během následujícího týdne, kdy je reprezentační pauza pro Švédské hokejové hry. Tam kupodivu Radulov jakožto lídr bodování KHL nejede, dohodl se na tom jeho klub s koučem národního týmu Biljaletdinovem.

Ve středu při vítězství nad Astanou zaznamenal Radulov svůj 100. gól v ruské lize, ovšem také předvedl svou stinnou stránku. Při rozčilení na střídačce vztekle uhodil hokejkou trenéra brankářů Ufy, jenž stál v tu chvíli za ním. Údajně mělo jít o nešťastnou náhodu.

Reklama

Související témata: