Hlavní obsah

Po autogramiádě čekají popradského Lva už jen dva zápasy. Boj o fleky, říká Bartečko

PRAHA

Nepostoupili do play-off, přesto nezklamali a fanoušci jim to dali znát. V neděli sehráli hokejisté popradského Lva poslední domácí zápas v této sezóně před svými fanoušky. Nakonec prohráli s Astanou 2:3. V tabulce Západní konference Kontinentální ligy patří slovenskému mužstvu předposlední místo. Patrně nic nezmění ani dvě závěrečná utkání na ledě soupeřů.

Foto: www.hclev.eu

Hokejisté popradského Lva při autogramiádě s fanoušky.

Článek
Fotogalerie

V neděli hokejisté v Popradu hráli, v pondělí se podepisovali fanouškům. „Akci navštívilo přes 500 fanoušků a hráči se podepisovali a fotili téměř dvě hodiny,“ přiblížil akci mluvčí týmu Jan Rachota.

Závěrečné tři souboje Lev doma nezvládl, všechny prohrál. Jako poslední odjela s body Barys Astana po výsledku 3:2. „Chtěli jsme se s fanoušky rozloučit s bodovým ziskem. Pokud bychom zápas dotáhli do prodloužení, určitě bychom se v posledním domácím zápase rozloučili nejlepším možným způsobem,“ řekl pro klubové stránky trenér Radim Rulík.

„Chtěli jsme vyhrát pro lidi, kteří na nás chodí, ale chtěli jsme vyhrát i pro nás. Domácí utkání je zajímavější než venkovní, tady jsou přece jen fanoušci, kteří chtějí naší výhru. Škoda, že se to nepodařilo,“ litoval obránce Jiří Hunkes.

S KHL se Lev rozloučí 24. a 26. února. Nejdříve Torpedo Nižnij Novgorod, poté Dinamo Moskva. Let na dva duely, ve kterých o nic prakticky nejde. „Musíme je dohrát, je to sezóna. Je jedno, jestli to je první nebo poslední zápas, my se na ně musíme motivovat stejně, jsme profesionálové. Nebude to jiné, odevzdané. Pro nás je to boj a pro mnohé hráče boj o fleky. Snaží se předvést, myslím si, že to bude dobrý,“ dodal kapitán Ľuboš Bartečko.

Reklama

Související témata: