Hlavní obsah

Hokejisté Petrohradu ladí formu před KHL v Havlíčkově Brodě

Havlíčkův Brod

Hokejisté ruského klubu SKA Petrohrad pod vedením českého trenéra Miloše Říhy zahájili dnes odpoledne přípravu na novou sezonu na ledě v Havlíčkově Brodě. V rámci herního soustředění se utkají 24. července v Bratislavě s domácím nováčkem KHL Slovanem a o dva dny později nastoupí v Brně proti Kometě.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Hokejisté Petrohradu na tréninku v Havlíčkově Brodě

Článek

Havlíčkův Brod bude pro ruský tým stejně jako před rokem hlavním přípravným táborem, mužstvo tam stráví dvanáct dnů. "Je nás zatím hodně, proto jsme rozděleni na dvě skupiny. V dalších dnech máme na programu vždy dvě fáze na ledě a ke slovu přijde i posilovna," řekl ČTK Říha, který má nyní v kádru 34 hokejistů.

Mezi čtyřmi brankáři je i Jakub Štěpánek a dalším českým hokejistou v týmu SKA je útočník Petr Průcha. Před rokem Petrohrad vyhrál v Hradci Králové 2:0 a v Třinci 1:0, v Brně prohrál s Kometou 1:3.

"Ještě je v jednání případné sobotní utkání s Havlíčkovým Brodem, ale zatím jsme neměli čas upřesnit podrobnosti," poznamenal manažer prvoligových hokejistů Havlíčkova Brodu Augustin Žák, který zabezpečuje pobyt hokejistů Petrohradu.

Reklama

Související témata: