Hlavní obsah

Slovan Bratislava - Spartak Moskva 3:1Slovan Bratislava v přípravě na KHL opět neprohrál

Bratislava

Hokejisté Slovanu Bratislava zdolali v přípravě na sezónu KHL ruský Spartak Moskva 3:1, jednou brankou se o to přičinil český útočník Michal Vondrka. Pod vedením českého trenéra Rostislava Čady tak Slovan v přípravě na Kontinentální hokejovou ligu ještě neprohrál a dosáhl třetí vítězství v řadě.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Michal Vondrka

Článek

Po seznamovací pětiminutovce měl první šanci Slovan, ale Dravecký zblízka nedokázal dopravit puk do Murphyho sítě. Na druhé straně finský gólman Slovanu Hostikka úspěšně zasáhl proti střele Levandowského i proti dorážce Radivojeviče. Ke konci třetiny Slovan zvýšil tlak a jeho výsledkem byly šance Draveckého a Preisingera. V závěru třetiny nevyužil Levandowski ani svou druhou šanci. Bezbrankový stav se tak do konce první dvacetiminutovky nezměnil.

Druhou třetinu začal Slovan v početní převaze a dvě vteřiny po skončení přesilovky vsítil úvodní branku utkání český útočník Vondrka. Domácí měli více ze hry, ale z individuální akce srovnal stav Šekenin.

V úvodu třetí třetiny nastřelil Žmakin tyčku a z protiútoku zahodil velkou šancí Hudáček. Po chybě Spartaku na útočné modré se dostal do přečíslení obránce Tabaček a nekompromisně zavěsil. Vítězství Slovanu potvrdil bekhendovou střelou Bakoš.

Reklama

Související témata: