Hlavní obsah

VIDEO: Rozhodla nevyužitá přesilovka pět na tři, tvrdil útočník Lva Surový

Čeljabinsk

Hokejisté Lva Praha prohráli v sobotním utkání Kontinentální ligy na ledě Čeljabinsku 2:5. Svěřenci trenéra Jandače v zápase dvakrát vedli, jenže domácí Traktor výsledek otočil na 5:2. Nováček soutěže si tak v jedenáctém duelu sezóny připsal čtvrtou porážku, přesto udržel vedení v tabulce Západní konference.

Gólové momenty z utkání Traktor Čeljabinsk - Lev Praha.

 
Článek

Ofenzivní představení v Čeljabinsku nabídlo už v úvodním dějství čtyři branky. "Ze začátku byl zápas hodně útočný. Po první třetině si oba týmy uvědomily, že by se měly soustředit více na obranu, a tak nějak se to ustálilo," řekl slovenský útočník Lva Tomáš Surový.

Vývoj se zlomil na konci druhé třetiny, kdy pražský klub nevyužil dvojnásobnou početní výhodu a naopak Traktor pak v oslabení už ve čtyřech skóroval. "Bohužel se nám nepodařilo v pěti proti třem dát gól. Potom nám ujeli a dali gól do naší sítě. Takže to můžeme považovat za zlomový bod střetnutí. Ve chvíli, kdy jsme dostali gól na 2:4, bylo hotovo," navázal jedenatřicetiletý forvard.

Přitom Lev na ledě vítěze základní části KHL z minulé sezóny držel dlouho naději na úspěch. "Dvě třetiny jsme hráli dobře a drželi se soupeřem krok. Pak jsme ale dostali třetí branku a ve třetí třetině se nám už nepodařilo vyrovnat. Naopak jsme ještě dvakrát inkasovali," uvedl Surový.

Lev neuspěl již ve čtvrtek na ledě Magnitogorsku (1:6). Dvě prohry za sebou si připsal poprvé v sezóně. "Proti Magnitogorsku jsme hráli hodně špatně. Jinak jsme ale podali i přes prohry velmi dobré výkony. Proti Traktoru jsme hráli dobře dvě třetiny, ale na body to nestačilo. Musíme makat dál a bodovat v příštím zápase," dodal Surový.

Další duel čeká Lva v pondělí v Jekatěrinburgu, poté nastoupí v sobotu 6. října v O2 areně proti Petrohradu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články