Hlavní obsah

Revoluční krok v boji s překupníky. Slovan nabídne lístky na zápas se Lvem v aukci

Bratislava

Na prosincové utkání Kontinentální hokejové ligy mezi Slovanem a Lvem Praha půjdou vstupenky do aukce. Kvůli obrovskému zájmu o lístky na domácí zápasy bratislavského celku o tom rozhodlo vedení klubu. Chce tím zabránit i kšeftování se vstupenkami ze strany překupníků.

Foto: Sport.cz

Češi ve službách hokejového Slovanu Bratislava. Vlevo útočník Michal Vondrka, vedle něho kouč mužstva Rostislav Čada, v utkání KHL proti Ufě.

Článek

Slovenská metropole zažívá hokejový boom, z dosavadních osmi domácích utkání Slovanu bylo sedm zcela vyprodáno. Vstupenky se prodávají se šestitýdenním předstihem, přes polovinu z kapacity desetitisícové haly obsadí majitelé permanentek a VIP hosté. Do prodeje jde asi 4500 lístků a po těch se jen zapráší. Listopadová utkání byla vyprodána za rekordních 35 minut.

Na černém trhu se pak vstupenky prodávají značně předražené. „Mrzí nás to, protože tyto peníze obcházejí klub. Dokonce se stalo, že zájemci koupili falzifikáty," říká generální manažer Slovanu Maroš Krajči. „Na vstupenky na prosincové utkání s HC Lev Praha proto uspořádáme pokusně aukci," dodal.

Zájemci si mohou na internetu zjistit nabídku na místo, o které mají zájem. Nabídku mohou navýšit. Pokud bude nabídka akceptovaná v průběhu čtyř hodin, místo bude zafixované pro daného zájemce. Zájemce si může vstupenku vyzvednout do 24 hodin od ukončení aukce na základě kódu, který mu bude přidělen.

Reklama