Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Trojice vítězů vstupenek na hokejové derby Lev - Slovan. Vyhráli jste?

Praha

Duch slavných federálních bitev ožívá! Sobotní duel Kontinentální hokejové ligy mezi pražským Lvem a bratislavským Slovanem poutá mimořádnou pozornost fanoušků a po vstupenkách se jen zaprášilo. Tři čtenáři Sport.cz měli šanci získat po dvou vstupenkách v soutěži, kterou jsme připravili ve spolupráci s televizí Sport1, která zápas vysílá živě od 16.45. Kdo se může chystat do holešovické arény?

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Jiří Kalous (uprostřed) udílí pokyny hráčům pražského Lva.

Článek

Nárok na dvě vstupenky na sobotní duel Lva se Slovanem měli tři čtenáři, kteří kromě správné odpovědi na vědomostní otázku poslali nejpřesnější tip na počet diváků na čtvrtečním zápase Lev - Novosibirsk.

Správné odpovědi na soutěžní otázky
A. Vědomostní otázka
Jakou příčku obsadil Slovan Bratislava v posledním ročníku federální ligy (1992/93)? 13. příčku
B. Tipovací otázka
Kolik diváků navštíví 1. listopadu zápas Lev Praha - Sibir Novosibirsk? 5 461 diváků
Výherci vstupenek
Jménoodp. Aodp. B
Marek Himl13.5468
Martin Mottl13.5444
Roman Černý13.5432

Výherce kontaktuje partner soutěže telefonicky, vstupenky budou připraveny k vyzvednutí v den zápasu v hale Lva v pražských Holešovicích, či předány jinak dle domluvy.

Duel Lva se Slovanem je pro oba týmy posledním zápasem KHL před reprezentační přestávkou, během níž národní výběry elitní evropské čtyřky sehrají ve Finsku turnaj Karjala. Na Sport.cz budete moci sledovat průběh zápasu v podrobné on-line reportáži, přímý přenos vysílá od 16:45 televize Sport1.

Reklama