Hlavní obsah

Slovan Bratislava prodává vstupenky na další utkání KHL formou aukce

Bratislava

Vstupenky na tři prosincová utkání Kontinentální hokejové ligy (KHL) v Bratislavě nabídne klub Slovan Bratislava opět formou internetové aukce. Poprvé se prodávaly vstupenky na utkání Slovanu s Lvem Praha, které se odehraje 8. prosince v Bratislavě. Nejvyšší nabízena cena tehdy dosáhla závratné výše.

Foto: Sport.cz

Češi ve službách hokejového Slovanu Bratislava. Vlevo útočník Michal Vondrka, vedle něho kouč mužstva Rostislav Čada.

Článek

Několik jednotlivců nabízelo za vstupenky přes dva tisíce eur (kolem 50 tisíc Kč), ale předpokládá se, že tito dražitelé si vstupenky nakonec nepřevzali. I když klub první aukci veřejně nevyhodnotil, reálně se vstupenky po aukci prodávali za cenu kolem třiceti eur (700 Kč). V úvodu sezóny se vstupenky na KHL v Bratislavě prodávali za cenu 8 až 16 eur (200 až 400 Kč).

Aukce lístků vyvolala negativní reakce některých fanoušků, kteří říkají, že si vstupenky nemohou dovolit. „Chodím na hokej několik let, ale pokud se budou na aukci nabízet tak vysoké částky, Slovan na stadionu neuvidím," povzdechl si jeden z fanoušků v internetové diskusi.

Další aukce bude jednokolová a Slovan v ní nabízí vstupenky na utkání proti Ufě (19.12.), Nižněkamsku (21.12.) a Kazani (22.12.). Aukce startuje v pondělí 26. listopadu ráno v devět hodin a bude ukončena v úterý 27. listopadu o půlnoci.

Základní cena vstupenky bude deset eur (asi 250 Kč). „Maximální počet vstupenek na jednu osobu a jeden zápas jsou čtyři kusy," uvedl klub na svých internetových stránkách. V aukci bude k dispozici 4200 vstupenek. Ostatní místa na zimním stadionu Ondreje Nepely s kapacitou 10055 míst obsadí majitelé permanentek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články