Hlavní obsah

Slovan Bratislava má nejdražší vstupenky v celé KHL, na play off až za 2400 korun

Bratislava

Fanoušci Slovanu Bratislava jsou na play-off už pořádně natěšeni. Nováček Kontinentální hokejové ligy (KHL) prodával vstupenky na zápasy vyřazovací části proti Dynamu Moskva formou internetové aukce a jejich cena se vyšplhala do závratné výše 60 až 95 eur (1500 až 2400 Kč). Ta vyvolávací přitom byla 20 eur (500 Kč).

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Fanoušci Slovanu Bratislava zaplatí za zápas až 2400 korun.

Článek

Do prodeje šlo necelých 4000 lístků. Držitelé permanentek ze základní části KHL mohli uplatnit nárok na svá místa za 30 až 59 eur (760 až 1500 Kč).

Slovan nastoupí k úvodním duelům vyřazovací části na ledě obhájce Gagarinova poháru Dynama Moskva už tuto středu a čtvrtek. Domácí utkání odehraje ve své Slovnaft aréně 24. a 25. února.

Navzdory vysokým cenám bude bratislavská hala s kapacitou deset tisíc míst při obou domácích střetnutích beznadějně vyprodaná.

Podstatně přijatelnější ceny za lístky uvádí Dynamo Moskva. Nejlevnější vstupenka na zápas se Slovanem stojí čtyři eura (sto korun), nejdražší pak 25 eur (630 Kč).

Fanoušci Lva Praha si mohou na zápas vyřazovací části koupit vstupenku v průměru za 8 eur (200 Kč). Na domácí utkání play off milionářského klubu z Petrohradu, který letos ovládl Západní konferenci, zaplatí diváci méně než 30 eur (760 Kč).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články