Hlavní obsah

Provozovatel O2 areny se diví, o Utkání hvězd prý s KHL nejednal

Moskva

Provozovatel O2 areny se ohradil proti tvrzení viceprezidenta Kontinentální hokejové ligy Ilji Kočevrina, že lednové Utkání hvězd bylo přesunuto do Bratislavy kvůli potížím s plánováním akce v pražské hale. Předseda dozorčí rady společnosti Bestsport Arena Richard Benýšek uvedl, že s firmou nikdo z KHL kvůli pořádání exhibičního zápasu nejednal.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Hokejisté Lva Praha se radují z gólu proti Kazani (ilustrační foto).

Článek

"Byli jsme to my, kdo po zprávách v médiích o záměru odehrát utkání v O2 areně aktivně kontaktoval vedení Kontinentální ligy, nicméně z jeho strany nikdy nedošlo k jakémukoliv jednání. Jako by v KHL zapomněli, že v O2 areně se odehrálo bez problémů několik zápasů pražského Lva a padl zde divácký rekord ligy," uvedl Benýšek v tiskové zprávě.

"O All Star Game jsme stáli, dokonce jsme drželi volno v programovém kalendáři, ale teď to vypadá, že my jsme ten problém, kvůli kterému se bude hrát v Bratislavě. Nejsme a nikdy jsme nebyli," prohlásil.

Kočevrin v ruských médiích uvedl, že se vedení KHL nedohodlo s novým majitelem O2 areny, a proto se rozhodli minimalizovat riziko a přesunout akci do Bratislavy. "Tomu vyjádření nerozumíme. Nevíme, s jakými majiteli O2 areny zástupci KHL jednali. S námi nejednal nikdo," uvedl Benýšek.

Reklama

Související témata: