Hlavní obsah

Hokejisté Lva Praha nastoupí proti Jaroslavli v O2 aréně, kde ještě nikdy nevyhráli

Praha
Aktualizováno

Hokejisté Lva Praha odehrají všechny domácí zápasy semifinále play off Kontinentální ligy proti Lokomotivu Jaroslavl v pražské O2 aréně, kde se jim dosud vůbec nevedlo. Ve své domovské Tipsport aréně nemohou Pražané hrát kvůli termínové kolizi se Spartou, kterou od středy čekají zápasy semifinále extraligy proti Kometě Brno. V této sezóně tým vedený kapitánem Jiřím Novotným hrál v O2 aréně jednou a prohrál s CSKA 1:2. V předešlé sezóně využil multifunkční libeňskou arénu čtyřikrát a vždy prohrál. Proti Lokomotivu tak bude Lev usilovat o první výhru v O2 aréně.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Útočník Lva Praha Jiří Novotný (vpravo) a obránce Nathan Oystrick se radují z gólu v play off KHL nad Záhřebem.

Článek

Termínová kolize hrozila v prvním a případném pátém plus sedmém utkání finále Západní konference KHL. Vedení Lva podle oficiálního webu řešilo možný problém s dějištěm domácích zápasů již v průběhu čtvrtfinále play off proti Doněcku, podle PR ředitele klubu byla ve hře i varianta s posunem série Sparta - Brno.

"Oběma týmům bych chtěl poděkovat za jejich ochotu a vstřícnost. Nakonec této varianty nebylo třeba. Jsme rádi, že se nám povedlo dohodnout se zástupci společnosti Bestsport a zápasy tak uvidí O2 arena," uvedl Rachota. Sparta i Lev tak budou ve středu 2. dubna hrát své duely od 19:00 v Praze.

Lev musel přesunout dějiště svého domácího duelu již v sérii proti Doněcku a vybral si Bratislavu, kde odehrál dva zápasy v azylu i Donbass.

Půjdete se podívat na alespoň jeden semifinálový zápas Lva proti Jaroslavli do O2 arény?
Ano
37,7 %
Ne
62,3 %
Celkem hlasovalo 3379 čtenářů.

Reklama

Související témata: