Hlavní obsah

Vondrka zůstává v Bratislavě. Se Slovanem prodloužil smlouvu

Bratislava

Český reprezentační útočník Michal Vondrka pokračuje ve Slovanu Bratislava. Oficiální web slovenského účastníka Kontinentální hokejové ligy (KHL) ve středu oznámil, že dvaatřicetiletý forvard prodloužil s klubem smlouvu o rok.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Michal Vondrka bude i nadále působit ve Slovanu Bratislava.

Článek

Vondrku čeká již třetí sezóna v barvách Slovanu. „Jsem v Bratislavě spokojený," uvedl odchovanec českobudějovického hokeje, který v roce 2012 přestoupil do Slovanu z pražské Slavie.

Vondrka se okamžitě zařadil mezi nejdůležitější hráče slovenského mužstva a patří mezi oblíbence bratislavského publika. Ve dvou sezónách nasbíral 44 bodů (21+23) a ve čtyřech utkáních play off přidal jednu branku a asistenci.

Na konci minulého ročníku Vondrka informoval, že hráči ve Slovanu nedostávali výplaty vždy včas. „Uvědomujeme si, že někteří z nás nevydělávají málo. V mužstvu jsou i mladí kluci, kteří až tak vysoké platy nemají a kteří pocítí, pokud tři měsíce nedostanou ani euro. Nenaplněné sliby výrazně poznamenaly klima v mužstvu a měly negativní dopad," řekl Vondrka pro slovenský deník Šport.

Klub uvedl, že výplaty hráčů měly zpoždění maximálně 25 dnů a do konce sezóny všechny dluhy vyrovnal.

Reklama

Související témata: