Hlavní obsah

Magnitogorsk - Záhřeb 6:0Kovář ve formě! Bodoval ve čtvrtém zápase KHL za sebou

Moskva

Český útočník Jan Kovář bodoval i ve čtvrtém zápase Magnitogorsku v nové sezóně Kontinentální hokejové ligy. K vysoké domácí výhře obhájců titulu 6:0 nad Záhřebem přispěl dvěma asistencemi, celkem má na kontě sedm bodů (2+5) a stejně jako v minulém ročníku patří mezi nejproduktivnější hráče i nejlepší nahrávače v soutěži.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Magnitogorsku Jan Kovář.

Článek

Podruhé za sebou skóroval Vladimír Sobotka a pomohl Omsku k dalšímu vítězství. Po domácí výhře 4:1 nad Chabarovskem má Avangard v tabulce Východní konference stejný počet devíti bodů jako vedoucí Magnitogorsk. Bývalý útočník St. Louis využil ve 12. minutě přesilovou hru, po jeho brance vedl Omsk už 3:0.

Slovan Bratislava po gólu českého útočníka Michala Vondrky vedl v Kazani v třetí třetině 3:2, domácí ale stihli skóre v závěrečné desetiminutovce otočit. Slovenský celek si tak připsal první nezdar v sezóně.

Souboj českých brankářů v Rize vyhrál hostující Tomáš Pöpperle ze Soči, který dostal jediný gól, zatímco domácí Jakub Sedláček dva. Další český gólman Jakub Štěpánek vychytal Čerepovci vítězství 4:2 nad Chanty-Mansijskem, posledním gólem zápasu ho pojistil Marek Kvapil.

Kontinentální hokejová liga:
Omsk - Chabarovsk 4:1 (za domácí Sobotka 1+0)
Barys Astana - Viťaz Podolsk 0:2
Magnitogorsk - Záhřeb 6:0 (Jan Kovář 0+2)
Jekatěrinburg - Atlant Mytišči 3:4 po sam. nájezdech
Ufa - Vladivostok 6:4 (za hosty Kolář 0+1)
Čerepovec - Chanty-Mansijsk 4:2 (za domácí Kvapil 1+0)
Kazaň - Slovan Bratislava 4:3 (za hosty Vondrka 1+0, Nedorost 0+1)
CSKA Moskva - Čeljabinsk 2:0
Dinamo Riga - HK Soči 1:2

Reklama

Související témata: