Hlavní obsah

VIDEO: Nepříčetný Radulov! Jeho řádění málem odnesla žena obsluhující trestnou lavici

Šlo o souboj dvou nejlepších týmů probíhající sezóny Kontinentální hokejové ligy. Domácí Petrohrad mající na kontě šestnáct vítězství ze sedmnácti odehraných duelů versus moskevské CSKA pyšnící se sérií třinácti výher v řadě. V nádherné bitvě nakonec po velkém obratu triumfovali domácí 4:3, což po závěrečné siréně neunesl kapitán hostů Alexandr Radulov. A že nešlo o první zkrat vyhlášeného bouřliváka v zápase...

Řádění Alexandra Radulova na trestné lavici.

 
Článek

Poprvé mu ruply nervy ve 14. minutě, když petrohradský Andrej Kutějkin srovnal v přesilové hře na 1:1. Svou zlost si vylil na rozhodčích, kteří s jeho chováním neměli slitování a udělili mu osobní desetiminutový trest.

To však Radulova vytočilo ještě víc. Za katrem nejprve hokejkou udeřil do dvířek, které právě zavírala žena obsluhující trestnou lavici. Ta měla štěstí, neboť Radulovova hůl minula její prsty jen o centimetry. Nasupený osmadvacetiletý útočník pak vší silou mrštil lahví s pitím a pokračoval v nadávkách směrem k sudím.

Když pak vychladl a vrátil se do hry, ukázal Radulov i své hokejové umění. Nejdřív gólem vrátil CSKA vedení, poté asistoval i u trefy Denisova na 3:1. Jenže Petrohrad s Romanem Červenkou v sestavě třemi góly utkání otočil a triumfoval 4:3.

A Radulov byl opět nepříčetný... Po skončení zápasu si s arbitry znovu hlasitě cosi vyříkával, což mělo za následek trest ve hře. Radulov pak nevychladnul ani v útrobách stadiónu. Cenu pro nejlepšího hráče hostujícího celku věnoval jednomu z hlavních rozhodčích, kterými byli Sergej Gusev a Sergej Kulakov. Ze své šatny následně vyběhl před kabinu sudích a bruslí vztekle kopl do dveří, které podle informaci listu Sovětskij Sport zůstaly poškozené.

Reklama

Související témata: