Hlavní obsah

VIDEO: Trapas v Bratislavě. Hokejistům Jaroslavle zahráli sovětskou hymnu

Bratislava
Aktualizováno

Při zahájení úterního utkání Kontinentnální hokejové ligy mezi domácím Slovanem Bratislava a Lokomotivem Jaroslavl se organizátorům povědl pořádný trapas. Hostům totiž pustili hymnu bývalého Sovětského svazu s původním textem.

Sovětská hymna v Bratislavě

 
Článek

Všimli si to hráči hostujícího mužstva, diváci na Stadiónu Ondreje Nepely a určitě to zaregistrovali i televizní diváci v Rusku. „To bylo asi proto, že zemřel Tichonov, legenda sovětského hokeje," komentoval lapsus jeden z diváků na stadiónu.

Paradoxně tento kiks opravdu zapadl do smutečního rámce začátku utkání. Před úvodním buly totiž všichni přítomní minutou ticha uctili bývalého sovětského hráče a trenéra Viktora Tichonova.

„Slovan se za lapsus omlouvá. Něco takového se nesmí stávat," uvedl po utkání marketingový ředitel Slovanu Milan Vajda. Mužstvu Lokomotiv se Slovan omluví i oficiální cestou. Server Športky uvedl, že na stadiónu před utkáním selhal počítač, z jehož play listu se hymny pouštějí, a hymnu narychlo pustili z internetu. Tím se stalo, že na stadiónu zazněla hymna bývalého SSSR.

Jaroslavl zvítězila 3:1.

Reklama

Související témata: