Hlavní obsah

Ruské hvězdy na nože. Frustrovaný Kovalčuk poslal Radulova na led

Moskva

Jedna z největších hvězd Kontinentální ligy Ilja Kovalčuk neudržel v úvodním semifinále mezi CSKA Moskva a Petrohradem nervy na uzdě. Tři minuty před koncem zápasu hokejista Petrohradu zezadu sekl Alexandera Radulova. Známý ruský tvrďák se svalil bolestí na led.

Faul Kovalčkuka na Radulova

 
Článek

Už za měsíc budou oba hokejisté s největší pravděpodobností oblékat dres sborné během mistrovství světa v České republice. Prozatím jsou ale soupeři, kteří si na ledě nic nedarují. To Kovalčuk prokázal v závěru prvního semifinálového zápasu play off.

Kapitán Petrohradu, který podle spekulací uvažuje o návratu do NHL, byl evidentně frustrovaný. Úvodní zápas spěl ke konci a jeho celek prohrával na ledě CSKA 0:3. I další útok hostů zastavili domácí už ve středním pásmu a puk se odrazil k Radulovovi. Ten si všiml napadajícího Kovalčuka a puk posunul dozadu na beky. To už hvězda Petrohradu nevydržela a zezadu sekla Radulova do nohy.

Radulov se skácel k zemi a Kovalčuk se odebral na trestnou lavici, kde pobyl dvě minuty.

Radulov byl jednou z nejdůležitějších postav úvodního semifinále. Při výhře 3:0 si připsal tři kanadské body za gól a dvě asistence. Druhý zápas je na programu v sobotu. „Budu hrát," ubezpečil před ním fanoušky Radulov.

Reklama

Související témata: