Hlavní obsah

Nedorost prodloužil smlouvu ve Slovanu, Říhovým asistentem bude Stantien

Praha

Český hokejový útočník Václav Nedorost bude i v příští sezóně působit ve Slovanu Bratislava. S jediným slovenským účastníkem Kontinentální ligy podepsal smlouvu na jeden rok.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejista Václav Nedorost bude pokračovat v bratislavském Slovanu.

Článek

Slovan po jmenování Miloše Říhy hlavním koučem pracuje na rozšíření kádru pro nový ročník Kontinentální ligy, který startuje už na konci srpna. V minulých dnech prodloužil či podepsal nové smlouvy s obránci Starostou, Mihálikem a Lužou a s útočníky Špirkem, Tičarem A Jegličem.

Nyní se dohodl i s třiatřicetiletým Nedorostem. Českobudějovický odchovanec v klubu působil už v uplynulé sezóně, v níž ve 37 zápasech zaznamenal deset branek a osm asistencí. Sezóna však pro něj začátkem ledna předčasně skončila, když se musel podrobit operaci bederního kloubu.

Kromě prodloužení smlouvy s Nedorostem dnes Slovan na svých oficiálních stránkách oznámil, že se do klubu po dvou letech vrací obránce Ivan Švarný.

Asistentem Miloše Říhy pak byl jmenován bývalý vynikající útočník Roman Stantien, jenž dosud vedl ve slovenské extralize Duklu Trenčín. „Nabídka Slovanu mě potěšila a neváhal jsem ani chvilku. Těším se na nové výzvy a spolupráci s Milošem Říhou," uvedl Stantien.

Reklama