Hlavní obsah

Kovář si zhruba dva týdny nezachytá. Radulov mu zlomil prst!

Praha
Aktualizováno

Kuriózní zranění utrpěl v pondělním utkání Kontinentální hokejové ligy brankář Jekatěrinburgu Jakub Kovář. Při samostatných nájezdech proti CSKA Moskva mu zlomila palec na ruce jedna z největších hvězd soutěže Alexandr Radulov. Český reprezentační gólman by měl být mimo hru zhruba dva týdny.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Jakub Kovář.

Článek

„Radulov mi při samostatných nájezdech vrazil do palce bruslí a zlomil mi ho," vrátil se Kovář v rozhovoru s novináři k nájezdu druhého nejproduktivnějšího hráče KHL, kterého vychytal. Avtomobilist ale přesto v dovednostní disciplíně prohrál a připsal si pátou porážku za sebou.

Kovář se o zlomeném palci na ruce, na níž nosí vyrážečku, dozvěděl až dnes. „Zkusil jsem jít na rozbruslení, ale nemohl jsem udržet hokejku v ruce," prohlásil písecký rodák, jenž má v probíhající sezóně úspěšnost zákroků 91,3 procent a průměr obdržených branek na zápas činí 2,34.

Jekatěrinburg, za který nastupují i čeští útočníci Ondřej Roman s Petrem Koukalem, se v tabulce Východní konference nachází jedno místo pod postupovou osmičkou do play off se ztrátou čtyř bodů.

Reklama