Hlavní obsah

Utkání hvězd KHL bavilo. Brankář Radulov viděl žlutou, Omarkovi hořela hokejka

Moskva

Nejen rekordní počet jednapadesáti gólů, ale i spoustu dalších vtipných scén přineslo víkendové Utkání hvězd Kontinentální hokejové ligy v moskevském Ledovém paláci. Mužstvo Východní konference i s trojicí Čechů Alexandrem Salákem, Vladimírem Sobotkou a Janem Kovářem podlehlo 23:28 týmu Západu, za který si na chvilku stoupl do branky i útočník Alexandr Radulov.

Alexandr Radulov si v Utkání hvězd KHL vyzkoušel i roli brankáře

 
Článek

Nájezd Linuse Omarka s hořící hokejkou.

Třetí nejproduktivnější hráč probíhající sezóny KHL si v závěru utkání vypůjčil masku, lapačku a vyrážečku od svého klubového spoluhráče z CSKA Moskva Ilji Sorokina, aby čelil trestnému střílení lídra kanadského bodování ročníku Sergeje Mozjakina.

Rozhodčí v odlehčené atmosféře udělil Radulovovi žlutou kartu, ten ale jen mávl rukou a soustředil se na nájezd. A nakonec uspěl, neboť Mozjakinovi vypíchl hokejkou puk.

V dovednostních soutěžích, jež zápasu předcházely, zase sklidil největší aplaus švédský specialista na nájezdy Linus Omark. Útočník Ufy si předtím, než se rozjel na Sorokina, nechal u střídačky od kustoda zapálit čepel hokejky a nájezd tak provedl s hořící holí.

„Byl to nápad mého spoluhráče Vladimira Denisova. Dal mi svou hokejku a musím říct, že byla pěkně horká. Dát s ní gól bylo pěkně těžké, takže není až tak strašné, že se mi to nepovedlo. Alespoň jsem se o to pokusil," usmál se Omark.

Reklama

Související témata: