Hlavní obsah

CSKA - Slovan 3:2 PPSlovan přišel o dvougólové vedení a na ledě CSKA znovu prohrál

Moskva
Aktualizováno

I díky gólu Václava Nedorosta vedli hokejisté Slovanu Bratislava ve druhém osmifinálovém utkání play off KHL na ledě CSKA Moskva po dvou třetinách 2:0, nakonec ale podlehli 2:3 v prodloužení. Svěřenci Miloše Říhy prohrávají s nejlepším týmem základní části 0:2 na zápasy, ve čtvrtek budou hostit třetí utkání série ve slovenské metropoli.

Článek

Slovan v této sezóně hokejisty CSKA dvakrát porazil, ale play off zatím vychází lépe ruskému favoritovi. Přitom bratislavský celek rozehrál dnešní duel slibně. Nedorost otevřel skóre ve 14. minutě, když dorazil před brankou do sítě nahození Cama Barkera. Asistenci u prvního gólu si připsal i další český útočník Lukáš Kašpar.

Těsně před koncem druhé třetiny zvýšil na 2:0 pro Slovan Tomáš Starosta, domácím se ale povedlo v 52. minutě vyrovnat a ve třetí minutě prodloužení rozhodl Antti Pihlström.

Druhou výhru v osmifinále si připsalo také Dynamo Moskva, které zvítězilo v Soči 3:2. Stejným výsledkem vyhrál Petrohrad na ledě Jaroslavle 3:2 a vyrovnal sérii na 1:1. Obhájce Gagarinova poháru vedl již 3:0, Lokomotiv snížil až v úvodu poslední třetiny. Petrohrad uspěl i bez hvězdného útočníka Ilji Kovalčuka, kterého trenér Sergej Zubov kvůli chybě v nedělním prvním duelu vyřadil ze sestavy.

Osmifinále play off Kontinentální hokejové ligy:
Západní konference, 2. zápasy:
CSKA Moskva - Slovan Bratislava 3:2 v prodl. (za hosty Nedorost 1+0, Kašpar 0+1), stav série 2:0.
Jaroslavl - Petrohrad 2:3, stav série 1:1.
HK Soči - Dynamo Moskva 2:3, stav série 0:2.
Jokerit Helsinky - Nižnij Novgorod 4:3, stav série 1:1.

Reklama