Hlavní obsah

Oheň, syrové maso i fanynky. Ruská hokejová show v podání SKA

Praha

Video se jim povedlo. Humbuk zasáhl do černého. Prezentace před sezónou SKA Petrohrad vyvolala zájem. Všimli si jí i v zámoří. Svůj díl na tom má i návrat veterána Pavla Dacjuka, který opustil NHL a Detroit Red Wings, ruská hokejová hvězda je nyní na palubě KHL.

Foto: SKA Petrohrad

Fanynky SKA Petrohrad si také zahrály v klipu před novou sezónou KHL.

Článek

A právě nový kapitán SKA se také objevil v 55 sekundovém spotu, který měl zaujmout a přilákat fanoušky. Dacjuk chtěl být blíže rodině, což je z Petrohradu snadnější než z Detroitu. Teď se objevil v klipu, kde šlehají plameny od kytary, a fanoušek se dokonce zakousne do kusu masa.

Hala, nástup největších hvězd v jednom šiku, rocková hudba, broušení hokejek na kameni, tanec fanoušků, fanynek. Hokejisté pod deštěm jisker, které je sprchují, hořící logo SKA, střelba, trumpety, svářečské brýle, bruska. Dostalo se i na kladivo s pneumatikou.

Vibrující show, kde nechyběl ani Ilja Kovalčuk, další velké jméno světového hokeje. Ale co výsledky na ledě? První zápas a porážka v prodloužení s Traktorem Čeljabinsk 1:2. Pokud nebudou výsledky, nepomůže ani vydařená prezentace.

Reklama