Hlavní obsah

Zraněný útočník Řepík předčasně končí v Čeljabinsku

Čeljabinsk

Hokejový útočník Michal Řepík předčasně končí angažmá v Čeljabinsku. Účastník letošního světového šampionátu je zraněný a do konce roku se na led zřejmě nevrátí, proto se s vedením Traktoru dohodl na ukončení smlouvy. Účastník Kontinentální ligy to oznámil na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Řepík na srazu české hokejové reprezentace

Článek

"Objevily se určité komplikace, Michal se nyní léčí a zatím není jasné, kdy by mohl znovu hrát. Proto jsme se dohodli, že pro zbytek sezóny rozvážeme kontrakt," uvedl hráčův zástupce Vladimír Vůjtek mladší pro web hokej.cz. "Představitelé Traktoru potřebují pro KHL cizince, který bude k dispozici. Vůči Michalovi se klub zachoval férově," doplnil Vůjtek. Podobně v Čeljabinsku letos skončil i Jiří Novotný, jenž onemocněl mononukleózou.

Sedmadvacetiletý Řepík přišel do Traktoru v létě z extraligového Liberce, kterému pomohl k zisku mistrovského titulu. V KHL však odehrál jen necelé dva zápasy a v duelu proti CSKA Moskva si poranil rameno. Již v srpnu musel na operaci a klub původně předpokládal, že bude mimo hru asi tři měsíce.

Čeljabinsk místo Řepíka angažoval amerického útočníka Ryana Vesceho, jenž naposledy hrál za Dinamo Minsk. V Traktoru i nadále pokračují český brankář Pavel Francouz a útočník Michal Birner.

Reklama

Související témata: