Hlavní obsah

Čerepovec - Jokerit 4:3 PPPolák s Kovářem pomohli Čerepovci k výhře. Jordán absolvoval úspěšný debut v KHL

Aktualizováno

Český útočník Vojtěch Polák zaznamenal v Kontinentální hokejové lize gól a asistenci při výhře Čerepovce 4:3 v prodloužení nad Jokeritem. Jakub Kovář si v brance vítězů připsal dvacet zákroků.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Michal Jordán má za sebou úspěšnou premiéru v KHL.

Článek

Mezi střelce se ve čtvrtek zapsal také útočník Tomáš Zohorna, jenž ale jediným gólem Chabarovsku pouze kosmeticky upravil debakl v Togliatti na 1:5.

Úspěšnou premiéru v soutěži má za sebou obránce Michal Jordán, který už v 11. minutě svého prvního duelu za Kazaň nahozením na branku asistoval u gólu Fjodora Malychina. Tým Ak Bars porazil Vladivostok 3:0.

Mistrovský Magnitogorsk otočil ve třetí třetině skóre duelu proti Astaně. Ve 45. minutě přihrál na vyrovnávací branku Chrise Leeho útočník Tomáš Filippi a v 53. minutě vstřelil vedoucí gól Metallurgu kapitán Sergej Mozjakin tečí střely Jana Kováře. Nejproduktivnější český hokejista v soutěži bodoval už ve čtrnáctém utkání po sobě. V poslední minutě Lee do prázdné branky završil obrat na 3:1.

Alexander Salák nedochytal v brance Novosibirsku duel v Soči. Český gólman dostal v prvních dvou třetinách čtyři branky a do třetí části už za stavu 4:1 pro domácí nastoupil Alexej Krasikov. Sibir inkasoval ještě dvakrát a odvezl si z olympijského města vysokou porážku 2:6.

Kontinentální hokejová liga:
Čeljabinsk - Chanty-Mansijsk 0:2
Magnitogorsk - Barys Astana 3:1 (za domácí Kovář a Filippi oba 0+1)
Ufa - Jekatěrinburg 5:1
Lada Togliatti - Chabarovsk 5:1 (za hosty T. Zohorna 1+0)
Čerepovec - Jokerit Helsinky 4:3 v prodl. (za domácí Polák 1+1)
Kazaň - Vladivostok 3:0 (Jordán 0+1)
Nižněkamsk - Kunlun Red Star 4:3
Nižnij Novgorod - Omsk 3:2
CSKA Moskva - Dinamo Minsk 7:2
HK Soči - Novosibirsk 6:2
Petrohrad - Dinamo Riga 4:1
Spartak Moskva - Novokuzněck 2:3 (za domácí Radil 0+1)

Reklama

Související témata: