Hlavní obsah

Novosibirsk - Kazaň 1:2Sekáčův gól nasměroval Kazaň k výhře na ledě Novosibirsku

Moskva
Aktualizováno

Jiří Sekáč vstřelil v Kontinentální lize šestý gól v sezóně a pomohl hokejistům Kazaně k vítězství 2:1 v Novosibirsku. Český útočník v polovině utkání otevřel skóre v přesilovce, když před brankářem tečoval střelu od modré čáry.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Jiří Sekáč.

Článek

Krátce poté zvýšil vedení hostů Andrej Čibisov, na jediný gól Novosibirsku přihrál tři minuty před koncem český obránce Adam Polášek. V tabulce Východní konference ztrácí Kazaň na vedoucí Magnitogorsk tři body.

Bod za asistenci si připsal také Vladimír Sobotka z Omsku, který na domácím ledě porazil Ladu Togliatti 6:3. Avangard už ve 12. minutě vedl 4:1, Sobotka přihrál na poslední branku zápasu Alexandru Pěrežoginovi a bodoval ve čtvrtém utkání za sebou. Šňůra omských vítězství je ještě o tři zápasy delší.

V duelu Novokuzněcku s Nižněkamskem padl gól už po osmi sekundách hry. Hosty dostal bleskově do vedení Kanaďan Gilbert Brulé, k rekordu KHL mu ale ještě dvě vteřiny chyběly. Domácí sice stav otočili, ale v druhé třetině dostali dvě branky v rozmezí 37 sekund a nakonec prohráli 4:5.

Kontinentální hokejová liga:
Novokuzněck - Nižněkamsk 4:5
Novosibirsk - Kazaň 1:2 (Polášek 0+1 - Sekáč 1+0)
Omsk - Lada Togliatti 6:3 (za domácí Sobotka 0+1)
Nižnij Novgorod - Záhřeb 5:0
Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky 3:2 po sam. nájezdech
HK Soči - Slovan Bratislava 3:0

Reklama

Související témata: