Hlavní obsah

FANTASY: Dnes věříme hokejistům Slovenska

fantasy

Zatímco tipovat výhru Ruska a Kanady nebylo těžké, dnes nás čeká při skládání sestavy těžký oříšek. V zápasech se představí papírově slabší výběry. Rozhodli jsme se proto vsadit prakticky na jednu kartu. Našemu výběru dominují hokejisté Slovenska.

Slovenskou dominaci narušila trojice Zuccarello, Ambühl a Draisaitl

Článek

Slovensko narazí na výběr Německa

Slovensko se utká ve svém třetím představení na turnaji s Německem. Slováci můžou být s dosavadním průběhem turnaje spokojeni. Dva zápasy, dvě výhry. To vše s bilancí 9 vstřelených a dvou inkasovaných branek. Německo je v opačné situaci. Dva zápasy, dvě prohry. Na kontě má pouze bod za prohru na nájezdy s Francií.

Kapitánem týmu jsme určili Tomáše Jurča. Útočník Detroitu je nejproduktivnějším hokejistou Slovenska. Za dva zápasy nasbíral 4 body za jednu branku a tři asistence.

Daňo a Réway zatím bez bodu

Společně s ním se představí v útoku Marko Daňo a Martin Réway. Oba jmenovaní se na turnaji ještě neprosadili. Věříme, že právě v zápase proti Německu, na svá konta body připíšou.

Obraně by měl i proti Německu kralovat Andrej Sekera. Obránce Edmontonu je nejen základním stavebním prvkem slovenské obrany, ale perfektně podporuje i útočné snažení svého týmu. Na svém kontě má už tři body.

Reklama