Hlavní obsah

Michálek na mistrovství světa nepřijede

QUEBEC

Útočník San Jose Milan Michálek do mistrovství světa v Quebeku nezasáhne. Klub neudělil českému hokejistovi povolení startovat na šampionátu, což potvrdil hokejistův agent Josef Machala. Michálek utrpěl v zápase 2. kola Stanley cupu proti Dallasu po zákroku Morrowa pohmoždění ramene a při cestě z ledu do kabiny ho museli podpírat.

Článek

Trenér Alois Hadamczik ale v úterý po zápase s Itálií prohlásil, že je s hráčem v kontaktu a Michálek mu sdělil, že nemá otřes mozku, jak bylo původně oznámeno a má chuť do Quebeku přijet.. „Za dva tři dny by ho naši doktoři dali dohromady. Je to hráč, který do týmu patří,“ říkal kouč.

Riziko zhoršení problémů s ramenem ale bylo pro management Sharks příliš veliké. „Nové informace ale nemám. S Milanem jsem dnes nemluvil,“ řekl bezprostředně po středečním zápase Švýcarů se Švédy Hadamczik. Na českou soupisku tak bude dopsán karlovarský Václav Skuhravý.

Rozsíval bude připraven na Švýcary

Jako poslední se ve středu v noci k českému týmu připojí obránce NY Rangers Michal Rozsíval, který ve čtvrtek ráno absolvuje rozbruslení a večer bude připraven zasáhnout do prvního zápasu osmifinálové skupiny proti Švýcarsku.

Reklama