Hlavní obsah

Němečtí bookmakeři před MS v hokeji favorizují Rusy, Česku nevěří

Sázkové kanceláře v Německu před pátečním začátkem světového šampionátu v hokeji nejvíce favorizují Rusko, českému týmu moc velké šance na vítězství nedávají. V pořadí aspirantů na titul se čeští hokejisté pohybují mezi čtvrtým až šestým místem.

Článek

Kurzy na možnost, že se čeští hokejisté v Německu po pěti letech znovu stanou mistry světa, se pohybují v rozmezí od 9:1 do 13:1. Šance ruských obhájců titulu z předchozích dvou let němečtí bookmakeři hodnotí od 2,75 do 3:1. Jen o něco menší naděje dávají letošním olympijským šampiónům z Kanady, jejichž kurzy na vítězství jsou v rozmezí 2,75 až 3,2:1.

Podobnou pravděpodobnost, jako že 23. května zvednou nad hlavu vítěznou trofej svěřenci Vladimíra Růžičky, vidí německé sázkové kanceláře i u týmů Finska a USA. O něco lépe si u nich stojí soupeři českých reprezentantů ze základní skupiny Švédové, jejichž kurzy na zisk titulu po čtyřech letech se pohybují od 5 do 7:1.

Nejmenší naděje dávají Italům

Šance na vítězství ostatních účastníků 74. mistrovství světa hodnotí němečtí bookmakeři už jen jako teoretické. Možnost, že by se z něj radoval domácí tým, vyjadřují v průměru kurzem 100:1. Nejmenší naděje pak dávají Italům.

Pokud by si nějaký zarytý fanoušek reprezentantů z Apeninského poloostrova na jejich triumf vsadil a Itálie by skutečně poprvé světový šampionát v hokeji vyhrála, vydělal by u některých sázkových kanceláří za každé vsazené euro 2500 eur (přes 64.000 korun).

Reklama