Hlavní obsah

Favority MS hokejistů jsou podle bookmakerů Rusové, na záda jim dýchá Kanada

Hokejisté Ruska, kteří opanovali dva předchozí šampionáty, jsou podle bookmakerů tuzemských sázkových kanceláří největšími favority nadcházejícího mistrovství světa v Německu. V těsném závěsu za nimi jsou Kanaďané, s větším odstupem pak následují Švédové, český tým, Finsko a USA.

Článek

Kurzy na celkové vítězství sborné se pohybují v rozmezí od 2,55 do 2,8:1. Víru v překvapivý úspěch svěřenců kouče Vladimíra Růžičky, jemuž se před turnajem omluvilo velké množství hráčů, se vyplatí nejlépe zúročit v Tipsportu, který za triumf Jágra a spol. vyplatí desetinásobek vkladu.

V základní skupině C jsou Češi sice až druhými kandidáty na první příčku za Švédy, ale ve svém úvodním duelu proti Francii, který je na programu v neděli od 16:15, jsou jednoznačnými favority. Na jejich výhru v základní hrací době stanovili bookmakeři kurzové rozmezí od 1,02 do 1,05.

V nabídce kurzů je možné sázet i na všechny ostatní zápasy turnaje, výsledky třetin, počet branek a mnoho dalších příležitostí. Lze tipovat také nejlepšího střelce českého týmu i celého turnaje, vítěze kanadského bodování nebo týmy, které elitní skupinu tento rok opustí.

Za stovku tipuje, že Česko nezíská ani bod

Kuriózní sázku již zaznamenali ve Fortuně, kde sázkař na svém tiketu podaném se stokorunovým vkladem tipoval, že Česko nezíská v základní skupině žádný bod v kurzu 330:1, tedy s případnou výhrou 33.000 korun.

Reklama