Hlavní obsah

Hadamczik jásá, Krejčí slíbil přijet na mistrovství světa

Brno

Jen pár hodin po vyřazení z bojů o Stanley Cup útočník Bostonu David Krejčí přislíbil účast na hokejovém mistrovství světa. „Volali jsme mu a potěšil mě jeho velký zájem o mistrovství světa. Slíbil, že se pokusí přijet co nejdřív. V úterý by mohl být na tréninku v Praze,“ uvedl kouč Alois Hadamczik.

Foto: Jan Handrejch, Právo

David Krejčí (vlevo) bude reprezentovat na světovém šampionátu.

Článek

„Máme už zprávu, že prošel v klubu výstupní zdravotní prohlídkou a teď rychle shání letenku domů," doplnil asistent trenéra Josef Paleček.

Krejčí by se měl stát sedmou posilou hokejové reprezentace z NHL, už během dne se dotáhl i přílet útočníka Chicaga Michaela Frolíka. „Domluvili jsme, že nejpozději v sobotu už s námi bude trénovat v Brně," doplnil Hadamczik, jenž se od skončení play-off KHL zatím marně snaží kontaktovat obránce Martina Škoulu a útočníky Romana Červenku s Markem Kvapilem.

„Nedovolali jsme se jim. Do pátečního rána bychom ale chtěli znát jejich reakci," naznačil Paleček s tím, že pokud kývnou, dorazili by ale taky zřejmě až v úterý. U Škouly je ale docela veliký otazník z rodinných důvodů.

Reklama

Související témata: