Hlavní obsah

FANTASY: Ovládněte mistrovství světa v hokeji právě vy! Začněte hrát Fantasy

Už tento pátek začíná letošní svátek pro všechny hokejové fanoušky – mistrovství světa ve Švédsku a Finsku! Spolu s ním si pro vás Sport.cz připravil online hru, která udělá sledování hokejových bitev o zlatou medaili ještě zajímavější. Zapojte se do hry! Fantasy hokej udělá tohle MS úplně odlišným! Vytvořte si svůj tým – kupte si ty nejlepší hráče, sledujte jak se jim daří v zápasech, porážejte své kamarády ve vlastní lize a vyhrajte super ceny!

Fantasy Hokej MS 2013

Článek
Fotogalerie

V čem spočívá smysl Fantasy hokeje?

Je to  jednoduché. Založte si svůj vlastní tým a dejte mu název, jaký chcete. Na každý den MS máte rozpočet 100 miliónů. Co s ním všechno dokážete? Kupte 11 hráčů – gólmana a dvě pětky – a sledujte, jak se jim daří přímo na ledě, protože přesně podle toho získávají body ve Fantasy! Máte v týmu Hudlera a právě dal gól? Tak to jsou 3 body pro vás! Ale pozor, taky můžete o body přijít. Váš brankář dostal gól, útočník nedal trestné střílení nebo ho vyloučili? To asi nebudete mít radost, protože jste o pár bodů právě přišli!

Nejdůležitějším hráčem vašeho týmu je kapitán, jímž může být kterýkoliv z hráčů kromě brankáře. Hráč, kterému nasadíte kapitánskou pásku, bude získávat dvojnásobný počet bodů. Dá-li kapitán gól, místo tří bodů jich máte šest.

Soupisky týmů průběžně doplňujeme podle toho, jak týmy zveřejňují nominace.

Tým musí být složen z jednoho gólmana a dvou kompletních pětek, tedy čtyř obránců a šesti útočníků. Výběr hráčů je limitován 100miliónovým rozpočtem, ničím jiným. Váš tým může být sestaven z jedenácti Čechů nebo se mohou hráči z různých týmů libovolně kombinovat. Do útoku můžete postavit dva Rusy, jednoho Čecha a obranu složit z Američanů a Slováků. Vše záleží na vašem úsudku a manažerských schopnostech.

MiniligyHrajte proti kamarádům. Dokažte jim, že jste lepší trenér než oni. Každý z hráčů fantasy si může založit vlastní miniligu, do které může pozvat své přátele, spolužáky nebo kolegy. Zkrátka koho bude chtít. Hráč, který miniligu založí, získá status šéfa ligy. Bude to právě šéf, kdo bude rozhodovat o tom, který uživatel bude moci hrát jeho miniligu. Miniligu mohou hrát minimálně dva a maximálně 100 uživatelů. Každý hráč si může založit až tři miniligy a může se účastnit kolika minilig bude chít. Jednu miniligu můžete hrát například proti kolegům z práce, druhou proti rodině a třetí proti kamarádům z oblíbené hospody. Každá miniliga má svou vlastní diskuzi, ve které můžete probírat, které hráče a proč jste si vybrali.

Proč si zdarma nezpříjemnit sledovaní hokejové svátku internetovou hrou, kterou již hrají po světě milióny lidí? Nepotřebujete nic jiného než internet. Dokažte, že jste nejlepší trenér a získejte zlatou medaili ve fantasy! A co takhle iPad mini, XBox 360 Kinect nebo iPod Nano?

Stačí si udělat každý den ten nejlepší tým! Teď už hokej nikdy nebude jako dřív – teď je tu Fantasy!

Reklama

Související témata: