Hlavní obsah

FANTASY: První kolo MS ovládl Salák! Jaký tým dnes zvolit na Švédy?

Za námi je první hrací den mistroství světa v hokeji a spolu s ním je za námi i první kolo hry Fantasy Hokej MS 2013. O největší překvapení se postarali Švýcaři, kteří dokázali porazit domácí Švédsko 3:2. Bohužel mnoho hráčů Fantasy mělo ve svém týmu borce Tre Kronor, avšak ti jim vinou prohry v úvodním zápase příliš bodů nezískali. A který hráčům se z hlediska Fantasy dařilo nejvíc? To se dozvíte v následujících řádcích.

Doporučený Fantasy tým ČR proti Švédům!

Článek

Nejvíce bodů z našich hráčů získal Alexander Salák! Příští posila SKA Petrohrad musel zaskočit za jedničku Ondřeje Pavelce, kterého trápí blíže nespecifikované zdravotní problémy. Salák si poradil se všemi střelami Bělorusů a získal celkem 12 bodů. Podle posledních informací se Pavelcův zdravotní stav zlepšuje, trenér Alois Hadamczik však večer proti Švédům pošle do branky znovu Saláka. 

Pouze o dva body méně než Salák, získal Radim Vrbata. Jednatřicetiletý útočník využil v 50. minutě přesilovku a druhým gólem vzal „kousavým" Bělorusům poslední vítr z plachet. Na úvodní gól našich asistoval Voráčkovi. Střelec Philadelphie Flyers získal celkem 9 bodů. Ti z vás, kteří jej jmenovali kapitánem díky němu získali dokonce 18 bodů. Investice do našeho nejdražšího hráče se vyplatila.

V závěru krátkého souhrnu se musíme zmínit o výkonu Slováků. Naši sousedé si bez problému poradili s Francii 6:2. Skvělým výkonem se prezentovala především čtveřice Tomáš Záborský, Libor Hudáček, Miroslav Šatan a Branko Radivojevič. Pokud jste měli tyto hráče v týmu, celkem vám vynesli 43 bodů!

Vsadit v prvním kole Fantasy na Slováky se vyplatilo! Na koho sázíte dnes?

Reklama

Související témata: