Hlavní obsah

Fantasy: Pavelec poprvé nastupuje. Kolik získá bodů? Nejlepší hráč je zatím Kovalčuk!

Pro dosud trápící se Český tým přišla dobrá zpráva. Ondřej Pavelec si vyléčil poraněný kotník a dnes proti Dánům poprvé nastoupí do branky. Kolik získá opora Winnipegu Jets fantasy bodů?

Jak vypadá ideální český tým na Dánsko za 100 milionů?

Článek
Fotogalerie

Pavelcův kolega Alexander Salák, který dosud odchytal všechny zápasy na šampionátu, získal celkem 17 fantasy bodů, což jej řadí na šesté místo mezi brankáři a na první místo mezi Čechy. Nejlepší výkon předvedl v úvodním utkání. 

Proti Bělorusku udržel čisté konto a získal 12 bodů. Zopakuje dnes podobný výkon o 4 milióny dražší Pavelec? Dosud nejhroším hráčem českého týmu je Jan Kovář. Nejlepší hráč letošního ročníku extraligy má na svém kontě -4 fantasy body. 

Nejlepší je Kovalčuk. Daří se i skvělým Švýcarům!Jednou z největších hvězd letošního mistroství světa a fantasy je bezpochyby Ilja Kovalčuk. Ruský snajpr získal zatím 39 bodů! Vynikající výkon předvedl především v zápase proti Německu, kdy třikrát zavěsil puk do německé sítě a připsal si tak první hattrick šampionátu. 

Druhý hattrick turnaje během včerejšího utkání proti Finsku zaznamenal Craigh Smith. Útočník Nashvillu Predators získal za svůj včerejší výkon 20 fantasy bodů. Hráčům, kteří měli šťastnou ruku a udělali z něj kapitána, získal neuvěřitelných 40 fantasy bodů. 

Stabilně výborné výkony podává Smithův spoluhráč Paul Stastny. Hokejista slovenského původu je sice nejdražším hráčem amerického kádru, ale dosud získal 29 fantasy bodů. Investovat 16 miliónů z celkového rozpočtu 100 miliónů do opory Colorada Avalanche se rozhodně vyplatí.

Ve skvělé formě hrající Švýcaři si po Švédsku, Kanadě a Česku bez problémů poradili se Slovinskem. Švýcaři nasázeli Slovincům sedm gólů. Není tedy divu, že hned dva hokejisti Švýcarska se nacházejí mezi pěti nejproduktivnějšími hráči Fantasy, a to Denis Hollenstein a Reto Suri.

Švédy posílí  bratři Sedinové! Vancouver Canucks podlehl v play off NHL San Jose Sharks 4:0 na zápasy a většina hráčů Vancouveru odletěla na dovolenou. To však neplatí o dvojčatech Sedinových. Henrik i Daniel posílí tým Švédska na mistroství světa. Henrik Sedin je držitelem Art Ross Trophy pro nejproduktivnějšího hráče NHL z roku 2010. Daniel získal tuto prestižní trofej o rok později. Každého z nich si můžete do svého fantasy týmu pořídit za cenu 18 miliónů.

Jaký tým jste na dnešek zvolili vy?

Reklama

Související témata: