Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepší fantasy útok na semifinále! Kontiola, Aaaltonen, Pesonen!

Semifinále mistrovství světa v hokeji je tady! Bohužel už bez účasti české reprezentace se ve Stockholmu odehrají poslední čtyři utkání šampionátu. Kdo získá nejvíce bodů a ovládne konec Fantasy MS v hokeji 2013?

Doporučený Fantasy tým na semifinále MS v hokeji 2013!

Článek

V prvním semifinálovém utkání se střetnou pořadatelské týmy Finska a Švédska!Základ našeho fantasy týmu tvoří rozjetý první útok Finů ve složení Kontiola, Aaltonen, Pesonen. Kontiola až do dnešního dne získal 68 fantasy bodů a je nejproduktivnějším hráčem fantasy, druhý Hollenstein má o 8 bodů méně. Švýcarský útočník v našem týmu chybí, my na semifinále věříme ve vítězství Finů a Američanů, proto jsme do branky postavili finskou jedničku Anttiho Raantu.

USA nebo Švýcarsko? My věříme Američanům!Po zdrcujícím vítězství USA nad Ruskem jsme zbytek týmu doplnili o rozjeté Američany. Především Paul Stastny a jeho výkony jsou zárukou bodového zisku. Lídra amerického týmu jsme zvolili naším kapitánem. Největší překvapení šampionátu, o které se postaral tým Švýcarska, se podle nás musí jednou zastavit a věříme, že to bude právě dnes vítězstvím Američanů! Stastny, Smith a Moss by měli několikrát překonat švýcarského brankáře.

Jaký tým jste na semifinále poskládali vy?

Reklama

Související témata: