Hlavní obsah

FANTASY: MS v hokeji startuje! Postav si svůj tým a hraj proti Jágrovi

Chcete si splnit svůj dětský sen a zahrát si proti největší hokejové legendě? Díky Fantasy máte možnost. Postavte svůj vlastní tým proti týmu Jaromíra Jágra a můžete vyhrát ceny, které vám osobně předá slavná 68!

Fantasy MS v hokeji 2014 je tu!

Článek
Fotogalerie

Zapojte se do dění hokejového šampionátu v Bělorusku se svým vlastním týmem, hrajte miniligu proti svým kamarádům a každý den vyhrajte super ceny.

Ceny rozdáváme každý den!

Šance získat cenu nebyla ještě nikdy větší. Po dobu celého turnaje je rozdáváme každý den. Stačí vyhrát jeden z hracích dnů a získáte speciální limitovanou edici telefonu Huawei pro MS v hokeji 2014 s vyrytým podpisem Jaromíra Jágra.

Navíc každý den udělujeme speciální cenu - puk s vlastnoručním podpisem a věnováním, který vám Jaromír Jágr i s ostatními cenami předá osobně po skončení turnaje. Každý den ho může vyhrát ten, kdo získá více bodů než fantasy tým Jaromíra Jágra a bude vybrán slosováním mezi ostatními hráči.

Zahrát si MS v hokeji, porazit svoje kamarády a převzít cenu přímo od Jaromíra Jágra. Na co čekáte? Zapojte se do hry a užijte si mistrovství světa v hokeji s Fantasy na Sport.cz.

Reklama

Související témata: