Hlavní obsah

FANTASY: Takhle vypadá tým Jaromíra Jágra! Kapitánem zvolil osmnáctiletého mladíka z Kanady

Jágr v první den MS sází na Kanadu, USA, jednoho Rusa a samozřejmě proti Slovensku jasně věří našim hráčům. Do týmu vzal oba parťáky ze svého útoku Klepiše a Sobotku. Pojďme se nyni podívat, jak vypadá kompletní Jágrův tým.

Výběr Jaromíra Jágra

Článek
Fotogalerie

Na první pohled možná všechny překvapí, že v týmu chybí právě Jaromír Jágr. Do útoku ale slavná 68 nasadila Klepiše se Sobotkou, kteří by s ní měli nastupovat v útoku. A kteří hráči v našem týmu vždy dávají nejvíc gólů? Ti, kterým Jágr servíruje svoje geniální přihrávky. V bráně stojí Alexander Salák, pokud jste pochybovali o naší jedničce na dnešní den, tak už máte jasno. Čtveřici našich uzavírá obránce Ondřej Němec. O výsledku utkání proti Slovákům má tedy Jágr evidentně jasno.

Kapitánem Jágrova výběru jednička draftu

Kapitánem Jaromír Jágr zvolil Nathana MacKinnona z Kanady. Jednička posledního draftu získala v letošním ročníku NHL 63 bodů a od tohoto osmnáctiletého mladíčka z Colorada můžeme očekávat velké věci. V obraně je ještě jeden zástupce Kanady - Morgan Rielly z Toronta Maple Leafs. Francie pravděpodobně nebude pro Kanadu těžkým soupeřem, a tak se dá od této dvojice očekávat velký příděl bodů.

Útočné trio z USA pak tvoří Tyler Johnson, Brock Nelson a Vincent Trocheck. Nejnebezpečnějším hráčem by měl být první jmenovaný. Centr z Tampy, který má za sebou velmi vydařenou sezónu v NHL. V obraně má místo i Jeff Petry z Edmontonu. Do týmu naší legendy si našel cestu i jeden hráč Ruska, obránce Dmitrij Orlov. Rusko dnes nastoupí proti silným Švýcarům, takže uvidíme, jak se tato akvizice vyplatí.

Hrajte proti Jaromíru Jágrovi

Chcete získat telefon Huawei v limitované edici s podpisem Jaromíra Jágra? Nebo podepsaný puk s osobním věnováním, který vám předá osobně? Každý den rozdáváme jeden telefon a jeden puk. Zapojte se do hry, získejte víc bodů než Jágr.

Reklama

Související témata: