Hlavní obsah

FANTASY: Jágr sází na Seveřany. Slovenskému mužstvu opět nevěří

Minsk/Praha

Včera poslal Jaromír Jágr náš tým do prodloužení se Slováky a ještě stihl získat 55 Fantasy bodů. Nyní postavil svůj tým na hráčích Švédska a Finska. Ani v dnešním utkání nevěří Slovákům. Pojďme se podívat, jaký tým zvolil na druhý den šampionátu.

Tým Jaromíra Jágra na druhý den MS v Bělorusku.

Článek

Ze složení týmu Jaromíra Jágra jde skoro až strach. Útok Nyquist, Backlund, Lundgvist, Klasen vypadá jako švédský stroj na góly. Především pak Gustav Nyquist, kterému dal kapitánské céčko, a Mikael Backlund budou chtít v prvním utkání tří korunek proti Dánům ukázat svoji sílu. V bráně dostal šanci švédský hráč Anders Nilsson z New York Islanders.

Finové dnes odehrají svoje první utkání v turnaji proti Lotyšsku. Z jejich výběru zvolil Jágr dvojici střelců - Kontiola i Aaltonen jsou již tradičně jednou z největších zbraní všech Fantasy týmů. V sestavě je doplňuje obránce Oskari Korpikari.

Slovenskému týmu Jágr nevěří

Ani dnes Jaromír Jágr nevěří v úspěch Slovenska, které narazí na Kanadu. Ta si po utkání s Francií bude chtít spravit chuť. Naši sousedé to tak dnes budou mít velmi těžké. Pokud se trefí někdo z dvojice kanadských obránců Tyler Myers-Jason Garrison, získá Jágr spoustu bodů.

Vypadá to, že porazit Jaromíra Jágra ve Fantasy, je skoro stejně těžké, jako sebrat mu puk na ledě. Přesto se to vyplatí zkoušet, jestli chcete vyhrát telefon Huawei s jeho autogramem nebo podepsaný puk s osobním věnováním. Šanci na to máte každý den! Tak to zkuste hned teď.

Reklama

Související témata: