Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepší hráčem Jágrova výběru byl Kontiola, dnes věří českému výběru a Rusům

Dnes od 15:45 začíná v Minsku šestý hrací den mistrovství světa v ledním hokeji a spolu s ním pokračuje naše Fantasy. Jaromír Jágr včera sestavil svůj Fantasy tým ze Švédů a Finů. Sázka na Tre Kronor mu vynesla velmi slušných 51 bodů. Nejlepším hráčem výběru naší legendy byl Petri Kontiola. Finský snajpr získal českému křídelníkovi 18 bodů. Jak Jágr sestavil Fantasy tým na dnešek?

Jágr určil kapitánem Hertla!

Článek

Kapitánem určil Hertla

Čeští hokejisté se od 15:45 střetnou s Itálií. Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky vytěžili ze zápasů se Slovenskem, Švédskem a Kanadou pouze tři body. Ve zbývajících duelech proti papírově slabším Italům, Dánům, Norům budeme bojovat o postup do čtvrtfinále a o co nejlepší pozici pro vyřazovací souboje.

Elitní formace českého týmu bude proti Itálii tvořit podle kouče Růžičky trojice Jágr, Sobotka a Hertl. Jágr své spoluhráče z prvního útoku zařadil do svého Fantasy týmu po bok Jiřího Hudlera a Romana Červenky. Tomuto kvartetu bude krýt záda Ondřej Němec, který si na své konto připsal tři asistence a jeden gól, což z něj dělá nejproduktivnějšího českého obránce. Tomáši Hertlovi věří Jágr natolik, že jej určil dokonce kapitánem.

Do branky Vasilevskij, útoku dominuje OvečkinRusové, kteří v posledním zápase rozdrtili výběr USA 6:1, se ve večerních hodinách střetnou s Kazachstánem. Dosud neporažená reprezentace Ruska vstupuje do tohoto utkání jako jasný favorit. Ve skvělé formě hraje Alexandr Ovečkin. Nejlepší střelec finišujícího ročníku NHL vede s šesti body tabulku produktivity celého turnaje. Není tedy divu, že jej Jágr zařadil do týmu. Bylo by opravdu velkým překvapením, kdyby se proti Kazachům střelecky neprosadil. V brance Jágrova týmu figuruje Andrej Vasilevskij. Náhradní brankář sborné by měl proti Kazachstánu udržet čisté konto.

Hrajte proti Jaromíru JágroviChcete získat telefon Huawei v limitované edici s podpisem Jaromíra Jágra? Nebo podepsaný puk s osobním věnováním, který vám předá osobně? Každý den rozdáváme jeden telefon a jeden puk. Zapojte se do hry, získejte víc bodů než Jágr.

Reklama

Související témata: