Hlavní obsah

FANTASY: Jágr sám sebe do týmu nevzal, kapitánem zvolil Nagyho

Jaromír Jágr dnes věří Slovákům, kterým se příliš nedaří, a silným Rusům. Z českého týmu vzal do své sestavy Němce a Novotného, sám sebe v týmu opět nemá. Podívejte se na jeho mužstvo.

Tým Jaromíra Jágra na dnešní den. Kapitánem Nagy, v sestavě dva hráči českého týmu.

Článek

Slováci dnes nastoupí proti Italům a Jágr věří, že střelci jako Šatan a Nagy by měli hokejovému trpaslíkovi nastřílet hodně gólů.

Do týmu vzal i čtyři hráče Ruska. Skvělý Bobrovskij v bráně by proti Lotyšům mohl udržet čisté konto, i když to jistě nebude snadné utkání. Alexandr Ovečkin a Viktor Tichonov hrají na turnaji v excelentní formě, dohromady již nasbírali úžasných 69 fantasy bodů. Investice do těchto dvou hráčů by se měla vyplatit. Stejně jako do Bělova v obraně, který působí jako stroj na body.

V týmu Jaromíra Jágra se opět objevuje obránce Ondřej Němec. S Jiřím Novotným jsou jediní dva hráči našeho týmu, kteří si našli cestu do sestavy hokejové legendy. Zajímavým tahem je běloruský útočník Michail Grabovskij, jehož Bělorusko dnes nastoupí proti Německu. Uvidíme, jestli prokáže svou hodnotu devíti miliónů.

Reklama

Související témata: