Hlavní obsah

Česká hokejová družina opustila hotel. Budou Češi po Němcích stále myslet na medaili?

Bratislava

Budou slavit, rozjásají miliony fanoušků? Za pár hodin budou všichni znát očekávaný verdikt. Hráči jsou na místě, tam, kde mohou rozhodnout o svém úspěchu. Čeští hokejisté opustili ve slušivých sakách hotel a nyní jsou už v šatně, kde se připravují na klíčový zápas mistrovství světa. Ve 20:15 se postaví ve čtvrtfinále proti Německu. Vítěz si zajistí další dva duely na turnaji, který hostí Bratislava a Košice. Poražený pojede domů bez naděje na cenný kov.

Čeští hokejisté jdou do boje. Z hotelu se přesunuli na stadion.Video: Sport.cz

 
Článek

„Absolutně nic nesmíme podcenit. Snažíme se hráče připravit na to, že soupeř bude zarputilý, organizovaný v obraně a počká si na brejky," upozorňuje trenér Miloš Říha.

Na co si dát pozor v utkání s Německem?
Tomáš Vlasák, bývalý reprezentant
Asi bych připomenul vyloučení, ale především bych se zaměřil na začátek utkání. V úterý Švýcaři začali daleko lépe než my, naštěstí vedli jen 1:0 a kluci měli čas s vývojem zápasu něco dělat. Pokud bychom dostali dva rychlé góly, bylo by to celé těžší.
Jaroslav Bednář, bývalý reprezentant
Zbytečná vyloučení. Máme hodně zbytečných a nesmyslných faulů. Jde čistě o disciplinovanost a někteří kluci s tím mají problémy. Pokud se tohohle nevyvarujeme, může přijít psychický útlum. Pokud budeme hrát v pěti, tak to bude dobrý.

Reklama