Hlavní obsah

Jágra náraz trochu bolel, ale rameno drží

NEW YORK

Jaromír Jágr je připraven k dalším zápasům NHL v dresu New York Rangers. Český útočník nedohrál v noci z neděle na pondělí utkání proti Buffalu, když v prodloužení zápasu nepříjemně upadl na levou ruku a v zápase už nepokračoval. Fanoušky jeho odchod vyděsil, protože Jágr v létě absolvoval operaci levého ramene. Hráč ale všechny ujistil, že je v pořádku.

Článek

"Dopadl jsem celou vahou na rameno a trochu to bolelo, ale není to tak zlé," řekl Jágr pro deník New York Post. "Nerad bych si prošel tím samým, co jsem absolvoval v létě," připomněl kapitán Rangers zdlouhavou operaci ramene. Po včerejším volnu čeká hokejisty týmu z New Yorku v úterý opět trénink a příprava na zítřejší utkání s Pantery na Floridě.

Porážka s Buffalem Jágra zarmoutila, vždyť Rangers vyhrávali už 3:1. "Vrátili jsme se z tripu po zápasech venku a předváděli jsme dobrý hokej. Dost jsme si věřili. Myslel jsem, že můžeme vyhrát... nestalo se. Ale to není poprvé, co Buffalo dokázalo zvrátit zápas. Jsou opravdu dobří," měl  pro soupeře slova chvály v rozhovoru pro Newsday.

Nepříjemné vzpomínky měl na zápas s Buffalem i Petr Průcha. Ve druhé třetině dostal pukem do oblasti kolem nosu a do třetí části nastoupil s celoobličejovým krytem.

Reklama