Hlavní obsah

Jako roj sršňů. Pět hokejistů na střídačce bránilo hře jednomu na ledě

Praha

Snažil se, chtěl pomoct týmu, ale proti přesile to měl těžké. Matt Calvert z Colorada v utkání proti Detroitu vybojoval puk, na ten dosáhl, když skočil rybičku, ale u mantinelu na něj vystartoval roj červených sršňů, kteří ho nechtěli pustit. Ti přitom seděli na střídačce. Tohle nemohl vyhrát.

Foto: Jose Juarez, ČTK/AP

Dylan Larkin (71), Tyler Bertuzzi (59), Luke Glendening (41), Michael Rasmussen (27) a Luke Witkowski (28), pětka z Detroitu, která se snažila zabránit ve hře Mattu Calvertovi z Colorada.

Článek

Calverta srazil na mantinel Mike Green a hokejka skončila na střídačce Detroitu. Osmadvacetiletý forvard svoji hůl stále držel, ale nemohl se zapojit do hry, proti byl Tyler Bertuzzi, který si pracovní nářadí soupeře na chvíli přivlastnil.

Když se Calvert ohnal a dožadoval se své hokejky, v mžiku měl proti sobě roj protivníků, kteří zasáhli do hry, i když seděli na střídačce.

Detroit nakonec utkání NHL prohrál 0:2. Rudým křídlům se v probíhající sezoně příliš nedaří, v Atlantické divizi jsou na předposledním místě. Naopak Colorado v Centrální divizi nyní drží druhou příčku.

Reklama

Související témata: