Hlavní obsah

Generálním manažerem Philadelphie po Hextallovi je Fletcher

Filadelfie

Generálním manažerem hokejistů Philadelphie po odvolaném Ronu Hextallovi je Chuck Fletcher. Zkušený funkcionář dostal za úkol probudit Flyers, kteří jsou jedním z nejhorších týmů v aktuální sezoně NHL. V mužstvu hrají brankář Michal Neuvirth, obránce Radko Gudas a útočník Jakub Voráček.

Foto: Jim Mone, ČTK/AP

Chuck Fletcher je novým generálním manažerem hokejistů Philadelphie.

Článek

Jednapadesátiletý Fletcher působí v NHL pětadvacet let. Od roku 2009 do letoška byl generálním manažerem týmu Minnesota Wild a poté, co mu v létě skončila smlouva, pracoval jako poradce v New Jersey.

Během posledních šesti Fletcherových sezon postoupila Minnesota pokaždé do play off, což je druhá nejdelší aktivní série v soutěži. Ve Wild se nebál riskovat na trhu volných hráčů, zatímco Hextallovi byla vyčítána přílišná trpělivost a neochota k agresivním trejdům. Bývalý brankář byl odvolán minulé pondělí.

"Chci zjistit, jestli to můžeme vyřešit z domácích zdrojů. Pokud to nepůjde, podíváme se na externí řešení. Cílem je postoupit do play off. Není důvod, abychom se tam nedostali," uvedl Fletcher, jenž přebírá tým na patnáctém místě tabulky Východní konference.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články