Hlavní obsah

To byla trefa! Mladík rozhodl zápas parádním gólem

Philadelphia

Takový gól se jen tak nevidí! V nočním duelu NHL mezi Philadelphia Flyers a Minnesotou Wild se blýskl dvacetiletý forvard Letců Nolan Patrick. Parádním gólem po odrazu puku od mantinelu rozhodl zápas. Flyers na domácím ledě zvítězili 7:4 a James Van Riemsdyk si připsal první hattrick v letošní sezoně.

Foto: Matt Slocum, ČTK/AP

Nolan Patrick a jeho parádní trefa v duelu s Minnesotou

Článek

Pohotovou reakci a hokejovou zručnost předvedl mladý Kanaďan. Nejprve v průběhu druhé třetiny srovnal utkání s Minnesotou na 3:3. Rozhodující moment pak přišel o deset minut poději. Obránce Flyers Sanheim tvrdě pálil od modré, ale netrefil branku. Před hostujícího gólmana v tu chvíli najížděl Patrick a odražený puk usměrnil do sítě parádní trefou mezi vlastníma nohama. O první hvězdě utkání tak nemohlo být pochyb.

Výraznou stopu v zápase zanechal i Van Riemsdyk, který Minnesotě nasázel hattrick. První dva góly vstřelil v první třetině. Ten třetí přidal v závěrečné části do prázdné sítě při hře bez gólmana. Radko Gudas dvakrát nahrával a Jakub Voráček si připsal jednu asistenci.

Diváci Philadelphie letos nemají mnoho důvodů k radosti. Jejich tým se potácí u dna Východní konference. Včerejší show v podání Van Riemsdyka a Patricka pro ně mohla být alespoň částečnou útěchou.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články