Hlavní obsah

"Půjdeš se mnou na ples?" vyrukovala na Vránu středoškolačka. Útočník Capitals ji učinil šťastnou

Washington/Praha

Právě se spoluhráči absolvoval na ledě rozbruslení před domácím utkáním proti NY Islanders, když si hokejový útočník Washingtonu Jakub Vrána všiml za plexisklem skupinky čtyř fanynek Capitals, které si přinesly cedule s nápisy určené hráčům. Molly I., studentka druhého ročníku střední školy v Baltimoru, cílila právě na dvaadvacetiletého rodáka z Prahy nosícího u úřadujících šampionů NHL dres s číslem třináct.

Foto: Sport.cz

Molly (druhá zprava) se svými kamarádkami a pukem, který jí hodil Jakub Vrána.

Článek

Hej #13 - školní ples? Pokud ne, nemohla bych dostat alespoň puk?, stálo na ceduli. „Vrána je můj oblíbený hráč, protože tuhle sezonu šel opravdu hodně nahoru a má velký potenciál. Navíc třináctka je moje šťastné číslo," řekla Molly pro Russian Machine Never Breaks.

Chvíli po začátku rozbruslení před pátečním utkáním zaznamenala krátký Vránův pohled na její ceduli. „S partou jeho spoluhráčů se smáli. Pak si Vrána pohrával s pukem, přímo přede mnou s ním dělal nejrůznější triky," vyprávěla Molly.

To nejlepší mělo teprve přijít. Byť Vránova doprovodu na ples se nakonec nedočkala. Vrána na závěr rozbruslení nabral puk na čepel hole a přes plexisklo ho Molly hodil.

„Bylo to úžasné! Srdce mi bušilo, celé rozbruslení se na mě smál. Když mi pak hodil puk, byla jsem radostí bez sebe, že jsem ho skoro ani nechytila. Vlastně já ho opravdu nechytila," smála se Molly, že jí puk spadl na zem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

@jakubvranaa might not have said yes to this prom invite, but at least he delivered on the puck! 😂 (🎥: @syd.townsend & @mollyianniello27)

Příspěvek sdílený RMNB (@rmnb_blog),Led 19, 2019 v 3:18 PST

„Jedním z mých snů bylo se s Vránou potkat, a když mi hodil puk, byla jsem šťastná. Díky za puk! Jsem tvým velkým fanouškem a ať ti to dál střílí! A pokud bys chtěl jít na ten ples, ta nabídka pořád platí," vzkazuje českému forvardovi.

Reklama

Související témata: