Hlavní obsah

Pozor, hokejový nálet! Tohle bylo o fous, puk mu málem rozčísl hlavu

Praha

Letící puk může vystrašit, zasáhnout, ublížit, ale také vás nechat chladným, pokud si jedete zrovna ve svém světě. Důkazem jsou tři momenty z NHL, které pro nezúčastněné spíše vyvolají úsměv na tváři.

Pozor, letí puk!

Článek

Prvním je hokejový komentátor Pierre McGuire z NBC, který stál při utkání Columbusu s Tampou Bay mezi střídačkami a letící puk se málem stal kulkou, která mu mohla rozčísnout čelo.

Ve zpomaleném záběru můžete vidět reakci muže s mikrofonem, která ale přišla pozdě. Až puk proletěl, hlava zareagovala a cukla. Tentokrát se nic nestalo.

S podobnými zážitky se setkávají i hráči. Každý reaguje po svém. Před pár dny se jeden takový moment přihodil na střídačce Toronta. Na fotce můžete vidět dva trenéry a čtyři hráče, kteří se snaží uhnout, chrání si obličeje. Jen John Tavares v klidu sedí, jako by se nic nedělo. Proč? Asi byl myšlenkami mimo střídačku.

Svoji zkušenost s návštěvou puku na tváři má také hvězda Washingtonu. Alexandr Ovečkin schytal pozdrav, když sledoval probíhající zápas. Naštěstí náraz z části ztlumilo plexisklo. Rus si jen zkontroloval nos, zuby a hrál dál. A kdo stál vedle něj a možná ho zachránil? Ano, muž s mikrofonem...

Reklama

Související témata: