Hlavní obsah

Divočina v Bostonu! Gólman hostů vzteky rozmlátil hokejku

Boston/Praha

Pořádná divočina byla k vidění v NHL v utkání mezi Bostonem a Tampou Bay. Fanoušky pobavila gólová smršť ve třetí části hry, kdy během 125 sekund padly hned čtyři branky. Vidět byli i oba brankáři. Domácí Tuukka Rask se blýskl jednou asistencí, jeho protějšek Louis Domingue pak šokoval fanoušky po čtvrté inkasované brance, kdy rozmlátil svoji hokejku.

Foto: Greg M. Cooper, Reuters

Hvězdný útočník Bostonu Brad Marchand (63) střílí gól do sítě Tampy Bay Lightning. Naštvaný brankář Louis Domingue (70) pak vzteky zlomil hokejku.

Článek

Jednatřicetiletý finský gólman Tuukka Rask se podílel asistencí na úvodním gólu zápasu, kdy se při přesilovce trefil DeBrusk. Na další trefu si fanoušci museli počkat, ale zásah Accariho odstartoval pekelnou přestřelku. Během dalších 125 sekund se se totiž mezi střelce zapsali Bergeron a Marchand, takže diváci mohli takřka nepřetržitě oslavovat. Ve zmíněném časovém intervalu se jednou stihli radovat i hosté, kdy u jejich čestného úspěchu asistoval Ondřej Palát.

Speciální pozornost si vysloužil čtvrtý gól Bruins. Samostatný únik totiž zakončil kanonýr Brad Marchand ne úplně povedenou fintou. Puk ale nakonec projel mezi betony nešťastného brankáře Domingueho. Ten byl z inkasované branky natolik frustrovaný, že vzteky rozmlátil hokejku o brankovou konstrukci.

Reklama

Související témata: