Hlavní obsah

Tomáš Kaberle by se mohl v úterý vrátit do sestavy Toronta

TORONTO

Obránce Tomáš Kaberle by se podle zpráv deníku Toronto Star mohl po otřesu mozku brzy vrátit do zápasů zámořské NHL. Možný je dokonce jeho start již v úterním utkání Maple Leafs proti New Jersey, a to v případě, že český hokejista úspěšně absolvuje všechny zdravotní testy, které ho v pondělí čekají.

Článek

Kaberle by tak mohl Torontu v boji o play-off pomoci o něco dříve, než se ještě před pár dny očekávalo. Jeho tým ztrácí v nabité Východní konferenci na postup do vyřazovacích bojů jediný bod. Na tři postupová místa je však stále šest vážných kandidátů a šestou Tampu dělí zhruba deset kol před koncem od jedenáctého Montrealu čtyři body.

Kaberle, jenž po faulu Cama Janssena právě z New Jersey nehrál od 2. března, bude v pondělí trénovat se zbytkem týmu. Pokud ani následná lékařská vyšetření neodhalí žádné komplikace, nebude jeho návratu do hry stát nic v cestě.

Devětadvacetiletý český reprezentant zůstává i přes své zranění třetím nejproduktivnějším hráčem týmu. V 65 odehraných utkáních tohoto ročníku si připsal 49 bodů za devět branek a 40 asistencí.

Reklama

Související témata: