Hlavní obsah

Hertl do toho praštil. Vzal si dlouholetou přítelkyni

Praha

Během letní pauzy NHL hokejisté odpočívají a nabírají síly na další sezonu. Někteří však stihnou i jiné věci. Tak třeba Tomáš Hertl se vedle exotické dovolené na Bora Bora zvládl i oženit. V sobotu si vzal dlouholetou přítelkyni Anetu, s níž je už od dob, kdy ještě válel za pražskou Slavii.

Foto: Instagram: Tomáš Hertl

Ženich Tomáš Hertl (druhý zprava) se svými spoluhráči ze San Jose.

Článek

Na šťastnou událost dorazily i mnohé známé tváře ze světa hokeje, namátkou další bývalý slávista Vladimír Sobotka, spoluhráč z NHL Radim Šimek nebo Jakub Krejčík, kterému byl před časem za svědka na svatbě nynější ženich Hertl.

Nedorazily však jen české hvězdy, ale i mnozí zahraniční spoluhráči Hertla ze San Jose Sharks, třeba obránce Brendon Dillon, útočník Melker Karlsson nebo asistent kapitána Žraloků Logan Couture.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Děkujeme za pozváni krásná svatba 🎉🎉@hertlik48 @anet.n @nicole_novotna ❤️

Příspěvek sdílený Vladimir Sobotka #17 (@vladimir_sobotka),Čec 7, 2019 v 2:09 PDT

Hertl má za sebou veleúspěšnou sezonu. Se San Jose sice na Stanley Cup nedosáhl, Žraloci s pozdějším vítězem St. Louis prohráli v konferenčním finále, český útočník ale válel, a to i přesto, že během play off musel hrát pod injekcemi kvůli zlomenému malíčku. Ve vyřazovací části nastřílel patnáct branek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články